+32 (0) 89 56 75 03

Grenzeloos genieten op de Maasplassen

Ontdek, vaar, geniet!

Uniek en op maat

Stroomversnelling voor business

TeamUP

BreekUIT!

Hebt u altijd uw business al eens vanuit een ander perspectief willen zien? Zijn saaie meeting rooms met flikkerende TL-lampen ook niet meteen uw ‘ding’? Laat u dan verrassen door de business faciliteiten aan boord van de Paep van Meinecom III. Hyper professioneel, een fantastische setting en volledig op maat van uw bedrijf.

Uw meeting room op het water

Laat u inspireren door de kracht van de Maas. Wij bieden u een presentatieruimte voor maximaal … personen, voorzien van 3 x HD flatscreenmonitors, geluidsinstallatie en flipchart. Tevens beschikken wij ook nog over een bovendekse break-outroom met zicht over de schitterende Maasplassen. Coffee, water and tea on us, off course!

Tot 20 personen Tot 40 personen
Halve dag – 4u:* €675,- €775,-
Hele dag – 8u:* €1.020,- € 1.475,-
Avond > 4u (vanaf 18u): op aanvraag op aanvraag

*excl. catering en drankjes. Hiervoor stellen we samen met u een aanbod op maat samen waarbij zowel warme als koude gerechten geserveerd kunnen worden.

De opstapplaats is: “Kinrooi havenkantoor De Spaanjerd of Tegelhuisje”. Parkeerplaats voor gasten is voorzien. Andere opstapplaatsen zijn in overleg mogelijk.

Stap uit die alledaagse context

Aan boord van de Paep van Meinecom III zal u merken dat alles ‘anders’ is. Een inspirerende setting, totale focus on the job of een gezellig tochtje langs prachtige landschappen. Dat is waar de Paep van Meinecom III voor staat. Maak kennis met de kracht van de Maas.

Floating Ideas op de Maas

Nieuwe ideeën krijgen vorm waar mensen mekaar ontmoeten. Zeker wanneer dat gebeurt in een inspirerende omgeving.

Let’s step out-of-the-box

Het kan allemaal. De flexibiliteit van de Paep wordt slechts begrensd door de limieten van jullie verbeeldingskracht.

All aboard!

Zin om eens kennis te maken? Jullie zorgen voor de ideeën, wij voor de oplossing (En voor de koffie, natuurlijk!). Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Een product volledig naar uw behoeften en wensen, dat is waar we voor gaan!

eMail [email protected]

Neem contact op met ons Team Paep.

X
X
X