+32 (0) 89 56 75 03

Grenzeloos genieten op de Maasplassen

Ontdek, vaar, geniet!

Eenvoudig reserveren

Eenvoudig betalen

Voluit genieten

Geen events

Een grenzeloze ontdekking

Stap aan boord van de Paep van Meinecom III, dé rondvaartboot op de Maasplassen. Een tocht met de Paep van Meinecom III staat garant voor een grenzeloze ervaring. Maak kennis met de wilde grazers, het unieke industriële erfgoed, het iconische witte stadje Thorn of de Spaanse vestingstad Stevensweert. De Paep van Meinecom III, een grenzeloze ontdekking. 

Naast de geplande brunches, staan wij natuurlijk ook altijd klaar voor een offerte op maat van uw noden en behoeften. Neem vrijblijvend contact op en wij kijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

email [email protected]

Happiness Team Paep

Sluizentocht

Tijdens de Sluizentocht nemen we u mee aan boord van De Paep van Meinecom III. We varen van Kinrooi naar Maasbracht om daar kennis te maken met de drielingsluis. Wist u dat deze sluis met haar 12 meter het grootste verval van Nederland kent? Zonder twijfel een unieke beleving.

Grensstedentocht

De Grensstedentocht is letterlijk en figuurlijk dé grensoverschrijdende ervaring langs de Grensmaas. Tijdens deze tocht met u kennis met Maaseik, Thorn, Stevensweert, Maasbracht en natuurlijk Kinrooi.

X
X
X